Medical News Hungary

Magyar-Kínai Egészségügyi Megállapodás

(Yunnan-Benyovszky)

Névjegykártya-BOK-kinaiKínai-magyar orvosi együttműködési megállapodást írt alá a Yunnan Tartományi Kórház és a Magyar-kínai Integrált Orvosi Gyógyítói Központ nevében a budapesti Benyovszky Orvosi Központ. A kínai partner orvosi, szakértői szakmai támogatást nyújt a hagyományos kínai gyógyászat sokoldalú magyarországi megismertetésében, a szerződő fél pedig üzleti találkozókat, konferenciát, egészségügyi befektetői lehetőségeket mutat be a kínai vállalkozóknak. A hosszú távú együttműködést célzó megállapodást a Magyar-kínai Új Bevándorlók Befektetését Erősítő Szövetség szervezte, amelynek tagja a Yunnan-i intézmény. A szerződés része a tudáscsere, az egymástól tanulás elvének érvényesítése szakmai látogatásokkal, szakértői konzultációkkal a tudományos tapasztalatcsere jegyében.

A megállapodást az MKBSZ székházában a Yunnan Tartományi Kórház nevében Rui Jin Xu, a shanghai Zhongtan Kórház igazgatója, a Magyar-kínai Integrált Orvosi Gyógyítói Program nevében G. Németh György, a Benyovszky Orvosi Központ igazgatója írta alá Hu Bifeng, az MKBSZ elnökének jelenlétében.

Budapest, 2016. február 16.

Megosztás

Szűrőprogram felsőfokon

Következő »

Q10 – többletenergia a szívnek

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkettő − 8 =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Interjúk

 • Újabb lépés az Alzheimer-kór kezeléséhez

  4 év ago

  Az emberi agyban ugyanazok a sejtek, mechanizmusok végzik a térbeli navigációt, mint amelyekkel a gondolataink között barangolunk – mondta Buzsáki György, a New York-i Egyetem Brain-prize-díjas professzora ...

  Bővebben
 • Program a magyar társadalomért

  4 év ago

  NÉPEGÉSZSÉGÜGYI PREVENCIÓ MAGYARORSZÁGON Több mint 1000 helyszín, több mint ötmillió vizsgálat, közel 400 000 látogató, ez az elmúlt nyolc év statisztikája. 2017-ben is folytatódik Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja ...

  Bővebben
 • További cikkek

  Keresés

  (Program)Ajánló

  További cikkek

  Keresés