Medical News Hungary

 • Megtekintések: 1905

Alvás Világnapja Magyarországon

2016. március 18.

Banner-2016Alvas_magyar

Az Alvás Világnapja nemzetközi esemény, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet az alvás fontosságára, az életminőség szempontjából. Ezen a napon a világ számos országában orvosok, kutatók, gyógyítók és civil szervezetek fognak össze, hogy bemutassák: az álmosság és az alvatlanság egyre inkább népbetegség; megelőzésére, kezelésére sokkal több figyelmet kell fordítanunk. A World Sleep Day nemzetközi szervezetével a World Association of Sleep Medicine partnerségével Budapesten nyolcadik alkalommal kerül sor az Alvás Világnapja eseményére. A 2016. évi WSD jelmondata:  ‘Good Sleep is a Reachable Dream’ – A jó alvás elérhető álom. Ezúttal a következő témakörök kerülnek fókuszba:

ALVÁS ÉS EGÉSZSÉG,   MINŐSÉGI ALVÁS,  MÓDSZEREK, ESZKÖZÖK.

A rendezvényt a korábbi évekhez hasonlóan nagy média érdeklődés kíséri, a rendezvényen jelen lesznek a témával foglalkozó hazai szakemberek, orvosok, gyógyítók, alvásterapeuták.

Szakmai partnerek: Magyar Alvástársaság, Magyar Tüdőgyógyász Társaság, Magyar Pszichiátriai Társaság, Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézet, Global Innovation, Medicina 2000 Magyar Járóbeteg Szövetség, Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, Pharma Nord, Billerbeck, Phytotec Hungaria és mások.

A World Sleep Day Hungary időpontja: 2016. március 18-a, péntek 9 óra.

(Helyszíne:  kiválasztás alatt)

Kiadta:

World Sleep Day Hungary Programiroda

Budapesti Alvásközpont/Benyovszky Orvosi Központ

World Association of Sleep Medicine Partner

Budapest, Benyovszky Móric. u. 10. 1089.

T.: 00 36 1 786 30 45 ; 06 30/ 336 5161

Kontakt: G. Németh György c. egyetemi docens, igazgató

Szt.: 06 30/9 30 41 24  E-mail: gngy@gngy.eu

WASM logo

 

Megosztás

Lezárult a Move Sport Facility Management Kft. Gyakornoki Programja

Következő »

Az év orvosai 2016.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennyolc − 4 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Interjúk

 • Újabb lépés az Alzheimer-kór kezeléséhez

  6 év ago

  Az emberi agyban ugyanazok a sejtek, mechanizmusok végzik a térbeli navigációt, mint amelyekkel a gondolataink között barangolunk – mondta Buzsáki György, a New York-i Egyetem Brain-prize-díjas professzora ...

  Bővebben
 • Program a magyar társadalomért

  7 év ago

  NÉPEGÉSZSÉGÜGYI PREVENCIÓ MAGYARORSZÁGON Több mint 1000 helyszín, több mint ötmillió vizsgálat, közel 400 000 látogató, ez az elmúlt nyolc év statisztikája. 2017-ben is folytatódik Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja ...

  Bővebben
 • További cikkek

  Keresés

  (Program)Ajánló

  További cikkek

  Keresés