Medical News Hungary

Teljes test vibrációs edzési lehetőség a BOK-ban!

A Benyovszky Orvosi Központban most a jövő leghatékonyabb és legkíméletesebb edzési módszerével fogyhat!  Mozgassa át az egész testét, erőlködés nélkül, rövid idő alatt a professzionális TTV (teljes test vibrációs) tréningpad és mozgásterápiás alakformáló készülékkel, a Flabélos-al!

Várjuk érdeklődését a 06-1-786-3045-ös telefonszámon, vagy személyesen a Benyovszky Móric u. 10 szám alatt, ahol nem csak időpontot, hanem személyre szabott edzéstervet is adunk Önnek.

Különleges akciónk keretein belül az edzőgép használata a lipolízises bérlettel rendelkezők számára ingyenes.

Ha nem hisz nekünk, higgyen Tóth Vera énekesnőnek, vagy Hernádi Judit színművésznőnek, akik hisznek a Flabélos erejében! Ne habozzon, jelentkezzen és tartsa kordában testét!

Megosztás

Éjszakai evés szindróma

Következő »

Totális képalkotás – Új eszközök a betegekért

Interjúk

 • Újabb lépés az Alzheimer-kór kezeléséhez

  3 év ago

  Az emberi agyban ugyanazok a sejtek, mechanizmusok végzik a térbeli navigációt, mint amelyekkel a gondolataink között barangolunk – mondta Buzsáki György, a New York-i Egyetem Brain-prize-díjas professzora ...

  Bővebben
 • Program a magyar társadalomért

  3 év ago

  NÉPEGÉSZSÉGÜGYI PREVENCIÓ MAGYARORSZÁGON Több mint 1000 helyszín, több mint ötmillió vizsgálat, közel 400 000 látogató, ez az elmúlt nyolc év statisztikája. 2017-ben is folytatódik Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja ...

  Bővebben
 • További cikkek

  Keresés

  (Program)Ajánló

  További cikkek

  Keresés