Medical News Hungary

Nem foglalkozunk eleget alvásproblémáinkkal!

alvásproblémaG. Németh György, a Benyovszky Orvosi Központ igazgatója a Hatoscsatorna Alternatív Természetgyógyász Magazin című műsorában beszélt az alvás fontosságáról, általános közérzetre és az egészségre gyakorolt hatásairól, valamint az alvásbetegségekről.

Megtudhatjuk, hogy több mint 120 alvásbetegség létezik, és különbség van a pszichés, illetve a szervi eredetű betegségek között. A horkolást nagyon komolyan kell venni, valamint azt, hogy miként lehet orvosolni a különböző problémákat.

A pihentető alvás nélkül egészségi állapotunk gyorsan megromolhat. Testünk és lelkünk regenerációjához elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű éjszakai pihenés. Amennyiben nem lépnük az alvásunk minősége javítása érdekében, gondjaink erősödnek és a folyamat nehezen kezelhetővé válhat.

Megosztás

Elektrolipolizís – Hogy az a pici se maradjon!

Következő »

Milyen a jóindulatú bőrrák?

Interjúk

 • Újabb lépés az Alzheimer-kór kezeléséhez

  7 év ago

  Az emberi agyban ugyanazok a sejtek, mechanizmusok végzik a térbeli navigációt, mint amelyekkel a gondolataink között barangolunk – mondta Buzsáki György, a New York-i Egyetem Brain-prize-díjas professzora ...

  Bővebben
 • Program a magyar társadalomért

  7 év ago

  NÉPEGÉSZSÉGÜGYI PREVENCIÓ MAGYARORSZÁGON Több mint 1000 helyszín, több mint ötmillió vizsgálat, közel 400 000 látogató, ez az elmúlt nyolc év statisztikája. 2017-ben is folytatódik Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja ...

  Bővebben
 • További cikkek

  Keresés

  (Program)Ajánló

  További cikkek

  Keresés