Medical News Hungary

Melyik a legfittebb munkahely?

Már lehet jelentkezni a Legfittebb Munkahely Programra, amelynek elsődleges célja, hogy elismerje azokat a munkáltatókat, akik lépéseket tesznek munkavállalóik fittségéért.

A Legfittebb Munkahely Programban résztvevők online kérdőíves kutatással járulnak hozzá ahhoz a tudáshalmazhoz, amely alapján a szakértők az egyes vállalatok speciális igényeihez igazítva nyújtanak tanácsadást és támogatást az alkalmazottak fitten tartásához, egészségük megőrzéséhez.

A más-más igényekkel fellépő résztvevőknek különböző csomagokat állítottak össze, amelyek eltérő szolgáltatásokat nyújtanak. A kérdőívekben vizsgálják többek közt az egyéni sportolási szokásokat, a vállalat által nyújtott támogatást valamint az elégedettséget a vállalati támogatással. A tanácsadást olyan szakértők segítik, mint dr. Szabó Ágnes, a Corvinus Egyetem Vállalatgazdaságtan tanszékének adjunktusa, Frankó Luca környezetpszichológus, az ELTE PPK tanszékének PHD hallgatója, illetve Köteles Gábor egészségfejlesztő szakember.

Nevezési időszak: 2017. március 31. és 2017. szeptember 29. között

Eredményhirdetés és díjátadó: 2017. november

Jelentkezés a Legfittebb Munkahely honlapján: http://legfittebbmunkahely.hu/

Megosztás

Étrend kiegészítők – Gyógyszer? Nem gyógyszer?

Következő »

Eset-történet – A klinikai mesétől az esetbankig

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkettő − hét =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Interjúk

 • Újabb lépés az Alzheimer-kór kezeléséhez

  3 év ago

  Az emberi agyban ugyanazok a sejtek, mechanizmusok végzik a térbeli navigációt, mint amelyekkel a gondolataink között barangolunk – mondta Buzsáki György, a New York-i Egyetem Brain-prize-díjas professzora ...

  Bővebben
 • Program a magyar társadalomért

  3 év ago

  NÉPEGÉSZSÉGÜGYI PREVENCIÓ MAGYARORSZÁGON Több mint 1000 helyszín, több mint ötmillió vizsgálat, közel 400 000 látogató, ez az elmúlt nyolc év statisztikája. 2017-ben is folytatódik Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja ...

  Bővebben
 • További cikkek

  Keresés

  (Program)Ajánló

  További cikkek

  Keresés