Medical News Hungary

 • Megtekintések: 1506

Dr. Váradi András nyugdíjas egyetemi adjunktus, belgyógyász, kardiológus és klinikai farmakológus szakorvos

Váradi AndrásÉrdemes Dr. Váradi András kardiológus szakorvost felkeresni, amennyiben mellkasi fájdalmat, gyors vagy rendetlen szívdobogást, fulladozást, boka duzzanatot, magas vérnyomást tapasztal. Azonban ha volt már szívinfarktusa, vagy szívműtéte, akkor utógondozás céljából mindenképpen szükséges a rendszeres kardiológiai vizsgálat. A szívbetegségek korai, megelőző felismerése érdekében a Benyovszky Orvosi Központban lehetőség van szívultrahang vizsgálatra, illetve rendelkezésre áll a 24 órás holter gép is.

 

A Budapesti Orvostudományi Egyetemen diplomázott, majd először a BM Korvin Ottó Kórház III. Belgyógyászati osztályán segédorvosként dolgozott.

Később a Semmelweis Egyetem ÁOK I. Belklinikáján helyezkedett el tudományos munkatársként, majd egyetemi tanársegédként és egyetemi adjunktusként.

1977-ben kinevezték osztályvezetőnek, a kardiológiai járóbeteg rendelés és az intenzív részleg vezetőjének, ez utóbbi posztját 20 évig töltötte be. 10 évig a járóbeteg-rendelésen dolgozott és a klinika két szubintenzív kórtermét vezette.

Szakterület

Belgyógyászat-Kardiológia

Rendelési ideje

 • Hétfő:       15:00 – 18:00
 • Szerda:      15:00 – 18:00

Bejelentkezés

Megosztás

Dr. Vida Zsuzsanna szomnológus, neurológus

Interjúk

 • Újabb lépés az Alzheimer-kór kezeléséhez

  7 év ago

  Az emberi agyban ugyanazok a sejtek, mechanizmusok végzik a térbeli navigációt, mint amelyekkel a gondolataink között barangolunk – mondta Buzsáki György, a New York-i Egyetem Brain-prize-díjas professzora ...

  Bővebben
 • Program a magyar társadalomért

  7 év ago

  NÉPEGÉSZSÉGÜGYI PREVENCIÓ MAGYARORSZÁGON Több mint 1000 helyszín, több mint ötmillió vizsgálat, közel 400 000 látogató, ez az elmúlt nyolc év statisztikája. 2017-ben is folytatódik Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja ...

  Bővebben
 • További cikkek

  Keresés

  (Program)Ajánló

  További cikkek

  Keresés