Medical News Hungary

 • Megtekintések: 1298

Új onkológiai tanácsadás – telefonon és személyesen

HC WELTH ZÖLD SZÁM : 06 80/296-800

Az onkológiai betegek gyógyulási folyamatában a legnagyobb szerepet a kezelőorvos jelenti – derült ki Prof.-Dr.-Szanto-Janosa Magyar Rákellenes Liga és a Szinapszis Kft. közös felméréséből, amelyet a partnerek a betegek és az egészségügyi dolgozók között kialakult viszony feltérképezése céljából kezdeményeztek a Nemzeti Rákellenes Nap alkalmából.

„A Magyar Rákellenes Liga az Emberi Erőforrások Minisztériuma Egészségügyi Államtitkárság Nagytermében  tartotta rendezvényét a Nemzeti Rákellenes Nap alkalmából. A Liga 42 alapszervezetének küldöttei vettek részt az eseményen, 169-en. Előadásokat hallgattak a rák genetikájáról, a kemo- és radioterápia mellékhatásáról, ismertettek egy közvéleménykutatást, amiben a rákbetegek értékelték az orvosi segítséggel való kapcsolatukat. Bemutatták az alapszervezetek akciójukat a Kár lenne, ha rák lenne témában és átadták Az év onkológusa – az én orvosom kitüntető címet dr. Rubovszky Gábornak, az Országos Onkológiai Intézet onkológusának” – tájékoztatta a Napidoktort Prof. Dr. Simon Tamás, a Liga elnöke.

A Magyar Ráknapon új telefonos tanácsadó és információs vonal indult. Hétköznap 8-16 óra között lehet hívni a HC Welth zöld számot, amely kapcsolatot létesít a legújabb személyes onkológiai orvosi rendeléssel, onkológiai tanácsadással.

HC WELTH ZÖLD SZÁM : 06 80/296-800

A Benyovszky Orvosi Központban  (1089. Benyovszky M. u. 10.) kedden délelőttönként Prof. Dr. Szántó János, a hazai onkológiai gyógyítás elismert szakembere tart rendelést.

Megosztás

A rémálomban egy az üldöző és az üldözött

Következő »

A dohányfüst csökkenti az asztmagyógyszerek hatását

Interjúk

 • Újabb lépés az Alzheimer-kór kezeléséhez

  6 év ago

  Az emberi agyban ugyanazok a sejtek, mechanizmusok végzik a térbeli navigációt, mint amelyekkel a gondolataink között barangolunk – mondta Buzsáki György, a New York-i Egyetem Brain-prize-díjas professzora ...

  Bővebben
 • Program a magyar társadalomért

  6 év ago

  NÉPEGÉSZSÉGÜGYI PREVENCIÓ MAGYARORSZÁGON Több mint 1000 helyszín, több mint ötmillió vizsgálat, közel 400 000 látogató, ez az elmúlt nyolc év statisztikája. 2017-ben is folytatódik Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja ...

  Bővebben
 • További cikkek

  Keresés

  (Program)Ajánló

  További cikkek

  Keresés