Medical News Hungary

 • Megtekintések: 526

Új Év – Új remények

Minden év kezdete izgalmas kérdéseket vet fel bennünk. Mi várható? Hoz-e újdonságot, változást eddigi életünkben? Megtaláljuk-e a szerelmet, anyagi biztonságot, elérjük-e vágyainkat?

Ehhez hasonló gondolatokkal telik a január eleje mindenki számára.

Ahhoz azonban, hogy észrevegyük, és nyitottak legyünk a lehetőségekre, illetve megérzéseinkre figyelve elkerüljük a negatív eseményeket- önmagukkal kell kezdeni! Átgondolni milyen félelmek, személyek hatottak a múlt években ránk, és eldönteni, hogy változtatunk.

“Senkit nem lehet megváltoztatni, a változást mindenkinek önmagával szemben kell akarni.”

A következő lépés tehát, hogy “tükörbe nézünk”, és felismerjük nekünk milyen rossz szokásoktól, beidegződésektől kell megszabadulnunk.

Törekedni kell arra, hogy ne a külvilág igényeinek feleljünk meg, hanem önmagunkat vállalva-pozitív gondolatokkal vágjunk bele a 2014-es évnek.

új év

A kínai asztrológia szerint ez a LÓ éve, mely változásokra sarkall, szabadságot adhat, és dinamikusan telhet.

Keressünk olyan tevékenységet, ami számunkra örömforrás! Sport, meditáció, relax, zene stb. A lényeg a folyamatosságban van.

Nagyon jó tudatszugesszív technika: ha egy papírra felírjuk mit várunk az évtől, de múlt időben, mintha megtörtént volna, s minden nap elolvassuk.

“Mindig a jelenben teremtjük a jövőt”

Mindent egybe vetve pozitív-és negatív események egyaránt vannak az életben, de nem mindegy hogyan állunk hozzá, tudjuk-e kezelni?

És egy kis jóslás: a 2014-es év első sorban lelki fejlődéseket, és radikális döntéseket hozhat nekünk. Olyan helyzeteket teremthet, amit eddig nem is gondoltunk magunkról- forradalmasít, megújít.

Forrás: Nagyné Tiszai Gyöngyi

Szakrendelése: Önismereti és párkapcsolati terápia

Megosztás

Magyarok az alvás világkonferencián

Következő »

Fogyaszd az „Élet fűszerét”!

Interjúk

 • Újabb lépés az Alzheimer-kór kezeléséhez

  3 év ago

  Az emberi agyban ugyanazok a sejtek, mechanizmusok végzik a térbeli navigációt, mint amelyekkel a gondolataink között barangolunk – mondta Buzsáki György, a New York-i Egyetem Brain-prize-díjas professzora ...

  Bővebben
 • Program a magyar társadalomért

  3 év ago

  NÉPEGÉSZSÉGÜGYI PREVENCIÓ MAGYARORSZÁGON Több mint 1000 helyszín, több mint ötmillió vizsgálat, közel 400 000 látogató, ez az elmúlt nyolc év statisztikája. 2017-ben is folytatódik Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja ...

  Bővebben
 • További cikkek

  Keresés

  (Program)Ajánló

  További cikkek

  Keresés