Medical News Hungary

Nyerj Nature’s és Vitanorma termékeket, akár karácsonyi ajándéknak is

Lejárt játék

Szerencsés nyertesek

Első sorsolás:

Dr. Tar Zita, Debrecen

Második sorsolás:

Tatár Mária, Gyöngyös

Harmadik sorsolás:

Kiss Piroska, Tiszavasvári

Töltsd ki nyereményjátékunk kérdéssorát és nyerj hetente Nature’s és Vitanorma termékeket.

Decemberi nyereményjátékunk közös nevezője: a MINŐSÉG. Vitaminok és kiegészítők az étrendben, ápoló kozmetikumok a testnek. A minőségi márkák: Nature’s és VitaNorma.

Nature’s újdonság  a magyar piacon!  Termékeik között megtalálhatóak: arcápoló-, hajápoló-, testápoló-, nőknek, férfiaknak, babáknak ajánlható, és öregedés-elleni kozmetikumok. Minden termék natúr és bio.

Klinikailag tesztelt,  úgynevezett hétgaranciás termékek, a minőség koronái. Minden egyes termék a legtisztább növényi kivonattal rendelkezik, a legszigorúbb szabályok szerint, maximális  hatékonyság elérésének a szándékával készült.

VitaNorma – Nagy Tímea világ- és olimpiai bajnok, sportoló ajánlásával minőségi vitaminok és egyéb étrend-kiegészítők: A-Vitamin, B-Vitamin komplex, C-Vitamin, D-Vitamin, E-Vitamin, K-Vitamin és multivitaminok.

Az egészség megőrzéséhez fogyaszthatják nők és férfiak, gyerekek, fiatalok és idősek egyaránt.A fogyókúrázók számára ajánlható sikertermékük  a   Káposztaleves és Zöldkávé kapszula, amelyek a bevezetése óta nagy népszerűségnek örvendenek.

Válaszolj helyesen az alábbi kérdésre és nyerd meg a Káposztaleves Forte 60 és a  Q10 Koenzim tablettát.

termékek

Játékunk három hétig tart, hetente megajándékozunk egy-egy kedves játékost Nature’s és Vitanorma termékekkel. Gyere vissza jövő héten is, hogy megtudd mit nyerhetsz!

Játék időtartama: 2013.december 4 – 2013. december 23

Sorsolási időpontok

Első játékhét: 2013. december 10

Második játékhét:2013. december 17

Harmadik játékhét:2013. december 24

További részletek: www.natures.hu és www.vitanorma.hu oldalakon.

Megosztás

Nature’s – csak természetesen – Árral garantált minőség?

Következő »

Idén is lesz Alvás Világnap BOK-os szakértőkkel

Interjúk

 • Újabb lépés az Alzheimer-kór kezeléséhez

  5 év ago

  Az emberi agyban ugyanazok a sejtek, mechanizmusok végzik a térbeli navigációt, mint amelyekkel a gondolataink között barangolunk – mondta Buzsáki György, a New York-i Egyetem Brain-prize-díjas professzora ...

  Bővebben
 • Program a magyar társadalomért

  5 év ago

  NÉPEGÉSZSÉGÜGYI PREVENCIÓ MAGYARORSZÁGON Több mint 1000 helyszín, több mint ötmillió vizsgálat, közel 400 000 látogató, ez az elmúlt nyolc év statisztikája. 2017-ben is folytatódik Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja ...

  Bővebben
 • További cikkek

  Keresés

  (Program)Ajánló

  További cikkek

  Keresés