Medical News Hungary

Pí-víz – az élet víze

A Pí-vizet más néven az élet vízének is szokták nevezni.  A Pí-víz állandó fogyasztása egészségesnek és betegnek egyaránt számos előnnyel jár! 

Mi is az a Pí-víz?

Ételeinkkel és italainkkal kb. 7 kgtoxikus anyagot fogyasztunk el évente. A világon egyre több ember szenved allergiától, mert az immunrendszere valamilyen fokon károsodott, és a szervezete egyre erőteljesebb választ ad a levegőben, élelmiszerekben és a vízben lévő vegyszerekre. Eljöhet az az idő az emberiség történetében, amikor az emberi szervezet már nem bír el több egészséget- és környezetet károsító tényezőt.  Az élő szervezetben a legfontosabb szerepet egy folyadék tölti be. Ez a folyadék a víz.

Ha vizeink tisztaságát vizsgáljuk kiderül, hogy ivóvizeink arzénnal, nitráttal, ammóniával, vassal, nehézfémsókkal stb., kismértékben növényvédő-, rovarirtó szer maradványokkal szennyezett. A bakteriális szennyezettség elkerüléséhez – a fenti felsorolt szennyező anyagokhoz- egészségünk érdekében klór és ezüst mesterséges adagolása járul.

A természetben található tiszta források a városi ember számára szinte elérhetetlenek. Így érthető, hogy az emberek alig fogyasztanak vizet ivás céljára. Üdítőkkel, teával stb. pótolják, amelyek fogyasztása újabb biológiai problémák forrása. Érdemes tehát elgondolkodni, milyen folyadékot igyunk.

Pí-vizet a növények fiziológiájának tanulmányozása során ismerték fel. Néhány növény tavasszal virágzik. Ha megfigyeljük a fakadó rügyeket, pontosan nem tudjuk megállapítani, hogy melyikből lesz virág és melyikből levél.

A jelenséget japán tudósok vizsgálták. Dr. Shoji Yamashita kutató és társai a megfigyelések nyomán rájöttek, hogy az élő víz, melyet a növények tartalmaznak, fontos szerepet játszik a virágrügy differencializációjában és az egészséges növekedésben. Dr. Yamashita elnevezte Pí-víznek, amely hasonló az élő vízhez. A kutatók felismerték annak jelentőségét, hogy a Pí-víz mesterséges előállítása milyen távlatokat biztosíthat az emberi, növényi és állati szervezetek egészséges állapotának megőrzésében.

Miért fogyasszuk a Pi Vizet?

A rendezett víz nagyobb információcserét tesz lehetővé az egységek között, például a sejtek és a fehérjék között. A fehérjék rendezett rendszere az élet alapja. Az anyagok különböző információkat képesek tárolni történetükről (pl. haj analízis), de a jelenlegi tudomány ezeket tökéletesen, megbízhatóan nem képes olvasni. A kutatások szerint az élőlényekben a Pí-víz memóriarendszere képes az információk tárolására és közvetítésére.

A Pí-víz állandó fogyasztása egészségesnek és betegnek egyaránt számos előnnyel jár:

– többlet energiát közvetít, szabályozza az életfolyamatokat
– segíti a szervezet méregtelenítését
– erősíti az immunrendszert
– gátolja a kórokozók terjedését a szervezetben
– fokozza a sérült sejtek, szövetek helyreállítását
– csökkenti a stressz-érzékenységet
– növeli a teherbíró képességet
– lassítja az öregedést

A víz fogyasztásának hatása pár hét után észlelhető. A javasolt mennyiség napi 1,5-2 liter bármilyen formában. (ivóvíz, leves, tea stb). A hatás csak rendszeres fogyasztás mellett érvényesül. Káros mellékhatása nem ismert.

A mesterségesen előállított Pí-víz jellemzői:

– kémiailag tökéletesen tiszta, forrásvíz minőségű
– frissítő hatású ivóvíz
– kiváló oldószer, stabil nem poshadó víz

Fizikai tulajdonságai is eltérnek a vezetékes vízétől. Más a viszkozitása, felületi feszültsége, vezetőképessége, dielektromos állandója, infravörös fényelnyelése. A Pí-víz megközelítőleg rendezett szerkezetű víz. Az életerő energetikai állapotának visszaszabályozása, vezérlése az élő szervezetben lévő víz szerkezetváltozásain keresztül valósul meg.

A Benyovszky Orvosi Központban is Pí-vizet adunk úgy a betegek-, mint a várakozók számára.

 

Megosztás

Fogjunk össze a Melanoma ellen!

Következő »

7 tipp a repülőn alváshoz

Interjúk

 • Újabb lépés az Alzheimer-kór kezeléséhez

  4 év ago

  Az emberi agyban ugyanazok a sejtek, mechanizmusok végzik a térbeli navigációt, mint amelyekkel a gondolataink között barangolunk – mondta Buzsáki György, a New York-i Egyetem Brain-prize-díjas professzora ...

  Bővebben
 • Program a magyar társadalomért

  5 év ago

  NÉPEGÉSZSÉGÜGYI PREVENCIÓ MAGYARORSZÁGON Több mint 1000 helyszín, több mint ötmillió vizsgálat, közel 400 000 látogató, ez az elmúlt nyolc év statisztikája. 2017-ben is folytatódik Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja ...

  Bővebben
 • További cikkek

  Keresés

  (Program)Ajánló

  További cikkek

  Keresés